Sortiment

Kärnan i vår verksamhet består av braskaminer, men för en komplett helhet är vårt sortiment och vår expertis bredare än så. Vi förmedlar också produkter såsom skorstenar, taksäkerhet, vedpannor, varmvattenberedare, solpaneler & solceller.

Varumärken

För oss är det viktigt med ett bra resultat - varje gång! De varumärken som vi valt att jobba med är därför noga utvalda för att uppfylla våra kriterier. Kvalitét, funktionalitet och design är våra kärnvärden. Här presenterar vi kortfattat våra leverantörer, för mer information - klicka på respektive logotype.

Braskaminer 

Contura är en av de ledande tillverkarna av braskaminer i Europa och designar ett brett sortiment som tillverkas i Sverige, idealiskt för värme i alla miljöer.

Kombinationen av dansk design, modiga idéer och fokus på detaljer, har gjort Scanspis till en av ledarna inom braskaminer. Fabriken ligger i Danmark.

Jøtul är en av världens äldsta kamin-, insats-, och eldstadstillverkare och det världsledande märket. Alla produkter är tillverkade för hand i Norge.

Skorstenar

Med en Premodul skorsten får du en säker helhetslösning och 25 års garanti. Sedan 1965 har Premodul tillverkat skorstenar i Småland.

Näldens Värmeindustri är proffs på säkra skorstenssystem och har sedan 70-talet tillverkat lättmonterade modulskorstenar i Jämtländska Nälden.

Schiedel har funnits i över 40 år på den svenska marknaden och är världens största tillverkare av skorstenssystem. 

Taksäkerhet

Säkerheten på våra tak är viktig, alla tak som på något sätt beträds ska ha taksäkerhetsutrustning. Weland Stål är en ledande leverantör av produkter för taksäkerhet och strävar alltid efter att leverera så säkra lösningar som möjligt och att möta framtidens krav på säkerhet och utrymning. Weland har levererat pålitliga svensktillverkade produkter sedan 1975.

Övrigt sortiment

Det svenska företaget Trebema har sedan 1974 utvecklat och tillverkat kloka produktlösningar inom värme och vatten med ett produktsortiment i frontposition. Med en vedpanna eller varmvattenberedare från Trebema följer garanterad nöjdhet!

Effecta, som ligger i Kungsbacka, levererar kompletta miljövänliga värmelösningar. Vedpannor, solpaneler och solceller som håller hög kvalitét, har en lång hållbarhet och kräver minimalt med skötsel. En pålitlig leverantör!